Brett Davis/Action Images
Brett Davis/Action Images

Veliki problemi za 76-erse: Simmons se odbija vratiti i želi trejd, dolazi li John Wall u Philadelphiju?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.09.21. | 18:07

Prihvaća i kaznu, samo da napusti Philadelphiju.

Prema pisanju američkog ESPN-a, All-star igrač Philadelphije 76-ers Ben Simmons neće doći na kamp Sixersa te je čak izjavio da ne namjerava više igrati za jedan od najboljih klubova Istoka.

Simmons tvrdi ESPN nije razgovarao s predstavnicima Philadelphije od kraja kolovoza i svjestan je sankcija koje bi mu franšiza mogla nametnuti za nedolazak na početak kampa. No, prvi pick drafta iz 2016. spreman je na plaćanje globe s ciljem kako bi se izborio za prelazak u drugu momčad.

Sada je na upravi Sixsersa da kvalitetno 'tradeaju' igrača koji je cijeli dosadašnji dio karijere proveo u gradu na istočnoj obali SAD-a. Kao najizglednija opcija nameće se trade Simmonsa u Houston koji bi u suprotnom smjeru poslao još jednog All-stara, Johna Walla.

Simmonsova statistika u Philadelphiji je za sada dosta dobra, ukupno je zabijao 15.9, bilježio je 8.1 skok po utakmici, 7.7 asistencija i 1.5 ukradenih lopti, no mnogi su od bivšeg prvog picka drafta očekivali više, pogotovo u playoffu u kojem ima još slabije brojke nego u regularnom dijelu sezone (13.9p, 8s, 7.5a i 1.4ul).


Tagovi

NBAPhiladelphia 76ersBen SimmonsJohn Wall

Ostale Vijesti