Tri, šest, pet je prošlo dana: Prisjetimo se Hezonjine majstorije nad LeBronom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.03.20. | 12:51

A gdje si stavila banane?

U nedostatku najbolje košarkaške lige svijeta, svih majstorija najboljih igrača današnjice i svega onoga zbog čega svake noći ostajemo budni do minimalno četiri sata ujutro, odlučili smo se vratiti film unazad.

Prilikom gledanja starih snimki, naletjeli smo na jednu koja se tiče našeg Marija Hezonje i ponajboljeg košarkaša svih vremena, LeBrona Jamesa.

Prije točno godinu dana Mario je, kao član New York Knicksa, ugostio LeBrona i njegove Lakerse.

Posljednji napad imali su gosti iz Grada Anđela, loptu je u svojim rukama imao „The King“, a hrvatski košarkaš nije pobjegao od ovog nevjerojatno zahtjevnog zadatka te je stao odmah uz LeBrona.

Knicksi su imali prednost od pola koša, a LeBron je sam odlučio riješiti utakmicu te je svima u dvorani bilo jasno da će nastojati završiti utakmicu pobjedonosnim košom kojim bi ušutkao legendarni MSG.

LeBron je ušao u reket, Hezonjine „noge“ i brzina reakcije bila je nevjerojatna, i hrvatski košarkaš je, iako u tom trenutku u to nije vjerovao nitko drugi osim njega samoga, uspio blokirati Kralja , lopta je od Hezonjinog bloka završila u rukama DeAndre Jordana nakon čega se čuo samo zvuk sirene i oduševljene publike u MSG-u.

Taj potez je, naravno, izabran među 50 najboljih blokada u sezoni 18./19., a za ono što je Hezonja napravio LeBronu premotajte sve do 11:38.

Uživajte!

(foto:Reuters)

 


Tagovi

LeBron JamesMario Hezonja

Ostale Vijesti