Treneru Atlante je dosta poraza i želi otići u pobjedničku momčad - Knickse

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 13:58

Ne želi sudjelovati u rebuildingu Hawksa.

Knicksi navodno već pregovaraju s trenerom Atlanta Hawksa, Mikeom Budenholzerom kojemu je momčad iz New Yorka prioritet i ako mu ponude ugovor sigurno će ga prihvatiti. NYP tvrdi kako on želi ići u New York, a od Hawksa je dobio dozvolu da s njima o tome razgovara.

Budenholzer je navodno razočaran pristupom Hawksa koji se nalaze u fazi reizgradnje momčadi i boji se da vodstvo neće željeti pobjede još dvije sezone što je i vrlo realni razvoj situacije. Ipak, trener godine iz 2015. ne želi sudjelovati u tome i želi u momčad koja na umu ima samo pobjede. Ok, Knicksi će ih vjerojatno imati, ali gdje baš Knicksi ako želiš pobjede. Budenholzer ipak smatra kako Knicksi žele samo pobjede. 

Budenholzera se spominjalo i kao potencijalnog trenera Phoenix Sunsa, ali on se sam eliminirao iz takvih kombinacija ostavljajući Knickse kao jedinu opciju. Izvor na kojeg se NYP poziva govori kako je Budenholzeru dosta poraza i kako nije očekivao da stvari u Hawksima krenu takvim tijekom. S njima ima još dvije godine ugovora po kojem su mu dužni 13 milijuna dolara, a klub trenutno traži izlaz iz toga.

Budenholzer je dobar trener, imao je sezonu od 60 pobjeda, ima 213-197 skor s Hawksima, a bio je i dio defenzivnog tabora Gregga Popovicha i nije upitno ima li znanja. U Knicksima bi opet surađivao s Tim Hardawayom Jr.-om kojeg je u Hawksima pretvorio u solidnog all-around igrača. Budenholzer je navodno uvjeren da Hawksi ovo ljeto neće trošiti i pojačavati roster što i nije daleko od istine i želi pobjeći.

Opcija ipak ima više, navodno Charlotte i Orlando također žele razgovor s njim, no Mike želi u Knickse koji bi mu bili drugi samostalni angažman nakon što je 2013. preuzeo Hawkse.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Mike Budenholzer

Ostale Vijesti