Trash talker Embiid prvo isprovocirao Roziera pa ga Morris brutalno spustio na zemlju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 09:12

Phila sada ide u Boston pokušati još jednom spasiti sezonu.

>Šarić ostavio 76erse na životu, LeBron pomeo najdraže mušterije iz Toronta (VIDEO)

Najbolji strijelac utakmice bio je naš Šarić koji je zabio 25 poena, dok je Embiid završio s 15 poena i 13 skokova. Slavili su 76ersi sa 103:92 i sada odlaze u Boston na još jednu eliminacijsku utakmicu, a kada se Embiid nije dokazao poenima, noćas se dokazao 'trash talkom'.

Prvo je u egal situaciji pokušao isprovocirati Terrya Roziera i uspjelo mu je. Razigravaču Bostona suđen je faul na Redicku u napadu krajem prvog poluvremena, a nakon toga zadržao je loptu u rukama koju mu je Embiid pokušao oduzeti na što se Rozier dao isprovocirati i krenuo u napad na Embiida, a sve su naravno smirili suigrači. Embiid je sa smiješkom otišao na klupu nastavljajući dobacivati, a očito je uspio Rozieru ući u glavu s obzirom da nije bio u standardnom playoff izdanju i završio je samo s 11 poena i dvije asistencije. Nakon utakmice, Embiid je nastavio s provokacijama:

˝Pokušao me dvaput udariti, ali šteta što je prenizak da dosegne moje lice. Ne razumijem zašto je to bila dupla tehnička, samo sam želio uzeti loptu. To su situacije koje daju energiju vašoj momčadi pa volim upadati u njih˝.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/pocNz1ynuGY" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Naravno, Embiid tu nije stao, a kad je Phila vodila lijepih devet razlike krajem treće četvrtine pokušao je isprovocirati Marcusa Morrisa. Glavni igrač s klupe kod Bostona je promašio jedno polaganje i već mu je tu Embiid u lice sipao nekoliko riječi, a u kontri je Embiid poentirao za 76erse. Nakon toga, kod napada Celticsa Embiid je stigao 'trash talkati' Morrisa koji ga je brutalno spustio.

Kada mu se Embiid došao unositi u lice, Morris je digao ruke pred sucem pa  pokazivao rukama rezultat serije 3:0 centru Phile u lice. Embiid nije stajao, nastavljao je provocirati Morrisa koji mu je zapljeskao pa nastavio pokazivati rukama rezultat serije od 3:0. Na kraju je morao odustati jer nije mogao isprovocirati Morrisa koji je bio ponajbolji pojedinac kod Celticsa sa 17 poena, pet skokova, tri trice i dva bloka u 34 minute s klupe.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Xa_UoWC1ZqE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Embiid je i tijekom regularne sezone pokazao zavidnu razinu 'trash talka', a sada kada je njegova Phila potpuno podbacila u polufinalu Istoka pokušava sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao 76ersima. Ipak, nitko nikada nije okrenuo 0:3 u NBA playoffu pa će teško i Embiidov 'prljavi' jezik pomoći u tome.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Joel EmbiidMarcus MorrisTerry Rozier

Ostale Vijesti