Tko se sjeća Kyriea još: Rookie Bostona utrpao osam trica u jednoj četvrtini (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.19. | 09:37

Izvrsna predstava mladog bek šutera.

Ovaj omaleni branič (185 centimetra) može odigrati i na mjestu playmakera, ali je njegova prirodna pozicija bek šuter. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u duelu protiv mnogo iskusnijih, većih i dokazanih igrača koji igraju „dvojku“ te hoće li radi manjka centimetra biti primoran vratiti se na mjesto playa. Ipak, kako sada stvari stoje, Edwards će itekako imati što za reći u nadolazećoj NBA sezoni te bi ovo mogla biti „krađa“ drafta, ali još je ipak prerano za takve zaključke.

Boston je ove sezone napravio pravi mali rebuilding: klub su napustila dvojica startera i All-Star igrača, Kyrie Irving i Al Horford, dok su novi članovi 17-erostrukog prvaka Enes Kanter i Kemba Walker. Ove sezone momčad možda nije dovoljno dobra da bi osvojila prvenstvo, ali bi zato puno prilike mogli dobivati mladi igrači koji bi se narednih godina mogli isprofilirati kao ozbiljni NBA igrači. Jason Tatum pravi je primjer kako se vjera u mladog igrača može vratiti momčadi i treneru te je ovaj mladić sada jedan od najboljih niskih krila NBA lige.

Za kraj valja istaknuti kako je Boston jučer slavio protiv Clevelanda rezultatom 118:95, a najistaknutiji pojedinac susreta bio je već spomenuti Carsen Edwards sa 30 poena, tri skoka i jednom blokadom, dok je kod poraženih najbolji bio Collin Sexton sa 20 poena, dva skoka i dvije asistencije.

Video izvrsne večeri mladog rookiea pogledajte u nastavku teksta:

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/0b5g" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Carsen EdwardsBoston CelticsNBA predsezonaNBA

Ostale Vijesti