Težak udarac za Clipperse - Blake Griffin van parketa 4 do 6 tjedana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.12.16. | 13:17

Jučer je operirao koljeno.

Blake Griffin će izbivati s travnjaka između 4 i 6 tjedana. To je vijest koja je obišla NBA ligu nakon što je krilni centar Los Angeles Clippersa jučer operirao desno koljeno. Operacija je obavljena u Los Angelesu, a liječnički tim koji ju je odradio je izvijestio kako je sve prošlo u najboljem redu. Sama operacija nije bila teža, riječ je o takozvanom 'čišćenju' komadića koji 'plutaju' u koljenu pa Griffin ne bi trebao osjećati nikakve probleme po povratku na parket, ali će Clippersi sigurno imati problema dok ponovo ne budu mogli računati na jednog od svojih najboljih igrača.

Griffin je ove godine na prosjeku od 21,2 koša, 8,8 skokova i 4,7 asistencija po utakmici. U njegovom izostanku trener Clippersa Doc Rivers će vjerojatno kombinirati postave s Brandonom Bassom ili Marresseom Speightsom na 'četvorci' sa 'small ball' postavama u kojima bi na krilnom centru igrali Luc Mbah a Moute ili Paul Pierce.

Clippersi su trenutno 3. momčad Zapada s omjerom 21-8, a i lani su imali istih problema zbog Griffinove ozljede te zatim suspenzije.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Blake Griffin

Ostale Vijesti