Tenzije u finalu: Draymond provocirao pa dobio loptu u lice, LeBron grubo odgurnuo Currya (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 11:31

Bilo je vatreno na kraju produžetka.

>Trenutak ludila koji je uništio Cavse: LeBron nije mogao vjerovati što Smith radi, Embiid ga već ismijao na internetu (VIDEO)

U produžetku su Warriorsi razbili Cleveland zabivši im 17 poena u samo pet minuta, a ranije su se u regularnom vremenu zakačili i oko chargea na Lebronu u kojeg se zaletio Durant, ali jasno je kako je King James kasnio u blok i tu nema previše dileme.

S obzirom na tijek utakmice nije čudo što je kraj donio visoke tenzije. Pri samom kraju utakmice kada je sve bilo riješeno i svi su mirno čekali kraj Livingston je bespotrebno išao šutirati, a faul je na njemu napravio Tristan Thompson. To je naravno pljeskom ispratio tko drugi nego najveća 'njuška' lige Draymond Green koji mu se unosio u lice, a onda u isto dobio loptu i šaku od Thompsona koji je isključen.

U svemu je sudjelovao i drugi Thompson u bijelom dresu, Klay, koji je također pljeskao i sa smiješkom pratio situaciju te 'palio vatru'. Malo prije toga, Curry je išao na polaganje, blokirao ga je James, a onda je među njima zaiskrilo, Steph mu je dobacivao, no LeBron ga je grubo odgurnuo od sebe. Situacije pogledajte u videu.

NBA liga postala je pomalo dosadna što se tiče ovakvih situacija jer su igrači omekšali, no ovo definitivno podsjeća na neke stare dane i ipak vraća nadu kako u njima ima još prave vatre. Tko bi pobijedio u obračunu Currya i LeBrona ne moramo ni nagađati, ali fight između Draymonda i Thompsona ne bismo se usudili prognozirati.

Prva je utakmica bila izuzetno vatrena, rivalstvo je na velikoj razini što ove situacije i potvrđuju, jedva čekamo drugu utakmicu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

LeBron JamesStephen CurryKlay ThompsonDraymond GreenTristan Thompson

Ostale Vijesti