Super Mario se s jednim emotikonom narugao LeBronu Jamesu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 12:49

(Povremeni) hrvatski reprezentativac ima smisla za humor.

25-godišnjak iz Dubrovnika na NBA draftu 2015. godine bio je izabran kao peti pick prve runde od strane Orlando Magica što dovoljno pokazuje kakva su očekivanja od njega imali u Floridi.

Iako je imao i više nego dovoljno vremena u tri godine provedene u Orlandu pokazati koliko vrijedi, Hezonji u Orlandu nisu odlučili aktivirati četvrtu godinu ugovora pa je tako u ljeto 2018. potpisao za Knickse jednogodišnji ugovor vrijedan 6,5 milijuna dolara.

Knicksi, koji su trenutno u katastrofalnoj situaciji te su se zadnji put u playoff plasirali u sezoni 12./13. su se za njega pokazali kao solidna opcija, ali iako je tamo odigrao neke od svojih najboljih utakmica u NBA ligi, u Madison Square Gardenu mu ipak nisu odlučili ponuditi novi ugovor.

Baš za vrijeme njegovog boravka u New Yorku Hezonja je napravio dva najveća highlighta svoje karijere. Pamti se ofenzivna sekvenca u kojoj je fantastično zakucao pored Giannisa Antetoukounmpa koji je nakon toga pao na pod, nakon čega ga je Super Mario „bezobrazno“ prekoračio. Ponajbolji košarkaš današnjice nakon utakmice je bio jako ljut zbog poteza Dubrovčanina te je izjavio kako će ga udariti u genitalije ukoliko sljedeći put.

Nadalje, Hezonja se jedanko tako u Knicksima istaknuo s izvrnom obranom na LeBronu Jamesu kada ga je blokirao u posljednjoj sekundi utakmice što je njegovim Knicksima donijelo pobijedu nad LA Lakersima u Madison Square Gardenu.

Godinu i dva mjeseca od tog događaja LeBron je na društvenim mrežama izjavio kako nema boljeg mjesta za igrat nego Madison Square Garden. Taj njegov twitt Hezonja je objavio i na svojem profilu, a pored LeBronove izjave je samo stavio „smajlić“.

Hezonja je trenutno član Portland Trail Blazersa s kojima je ovog ljeta potpisao jednogodišnji minimalac, a Super Mario je u dosadašnjem dijelu sezone na prosjeku od 16,3 minute, 4,8 poena, 0,9 asistencija i 3,4 skoka.

Twitt Super Marija pogledajte u nastavku teksta:

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mario HezonjaLeBron James

Ostale Vijesti