Stigla dijagnoza: Greenu pukli ligamenti

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.11.19. | 17:27

Božica Fortuna potpuno je okrenula leđa franšizi iz Zaljeva.

Draymond Green ozlijedio se u utakmici protiv San Antonio Spursa, samo utakmicu nakon što su na više mjeseci izgubili svog najboljeg igrača Stepha Curryja.

Danas je stigla i potvrda da su sjajnom krilnom igraču pukli ligamenti na šaci, no iako zvuči nimalo lijepo, neće biti dugo van stroja.

„Otišli su ligamenti u prstu, no to nije nešto što će ga odvojiti od terena na duže vrijeme“, potvrdio je trener Steve Kerr.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The Warriors’ struggles continue as Draymond Green is sidelined with a finger injury <a href="https://t.co/kr2pstus3M">https://t.co/kr2pstus3M</a></p>&mdash; Sports Illustrated (@SInow) <a href="https://twitter.com/SInow/status/1190780671880503297?ref_src=twsrc%5Etfw">November 3, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Nastavak je to na crne oblake koji su se nadvili nad ovu momčad još od prošle sezone kad ih je poharao cijeli niz ozljeda najboljih igrača, čega je najnovija epizoda upravo ozljeda Greena.

Košarkaška javnost suglasna je u tome da je dinastija Warriorsa u trajanju od pet godina nedvojbeno završena, no sad je većina košarkaških zaljubljenika uvjerena da nemaju šanse ni za doigravanje na ove godine užasno jakom Zapadu, te da bi se trebali striknto okrenuti rebuildingu, što bi čak moglo podrazumijevati ''tankiranje'' ne bi li se došlo do što boljeg izbora na narednom draftu.

(foto: Reuters)


Tagovi

Draymond GreenozljedaGolden State WarriorsSteve KerrNBA

Ostale Vijesti