Small ball ide dalje: Houston uzeo još dva iskusna niska krila za doigravanje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.02.20. | 10:18

Preostala dva slobodna mjesta u rosteru potrošit će na niže igrače i u doigravanje će ući kao jedna od najnižih momčadi u povijesti...

Green, koji je trenutačno slobodan agent, planira potpisati s Rocketsima danas, tvrdi ESPN, a trebao bi najprije potpisati 10-dnevni ugovor, kako bi najprije vidio odgovara li mu nova momčad i tek se onda obećao do konca sezone.

Carroll je dogovorio otkup ugovora od San Antonio Spursa u ponedjelak, otkrio je njegov agent Mark Batlestein, te bi uskoro trebao i on parafirati ugovor s Raketama.

Rocketsi su pri kraju trejd roka dali Cilnta Capelu Atlanta Hawksima i uzeli Roberta Covingtona te se pripremaju za doigravanje s jednim od najnižih rostera u ligi ikad.

Carroll je u San Antonio stigao prošlo ljeto te potpisao na tri godine, ali nije se najbolje snašao i nikad se zapravo nije probio pošteno u postavu. Otkup njegovog ugovora uključio je i garantiranih 2.300.000 dolara do konca sezone, 6.650.000 dolara za sljedeću i 1.350.000 za sezonu 2021-22.

Jazz je otpustio Greena krajem prosinca nakon što su ga potpisali na jednogodišnji ugovor u lipnju. U prosjeku je zabijao 7.8 poena te hvatao 2.7 skokova kroz 30 utakmica.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

DeMarre CarrollJeff GreenkošarkaNBAHouston Rockets

Ostale Vijesti