Action images
Action images

Službeno: Netsi potpisali dva slobodna igrača pet dana prije početka nove sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.12.20. | 08:34

Dobar potez kluba?

Ellie Okobo i Kaiser Gates novi su igrači Brooklyn Netsa, potvrdili su iz kluba na svojim službenim stranicama te na stranicama NBA lige.

Okobo je posljednje dvije sezone proveo u Phoenix Sunsima gdje je za suigrača imao hrvatskog reprezentativca Darija Šarić, ali nakon što mu je istekao dvogodišnji ugovor momčad iz Arizone nije mu ponudila novi. Riječ je o 23-godišnjem playmakeru rodom iz francuskog Bordeauxa, a u NBA ligu stigao je nakon drafta 2018 godine na kojem je izabran kao prvi pick druge runde.

Druga prinova u momčadi Netsa je Kaiser Gates, 24-godišnji bek šuter koji je posljednje dvije godine proveo u razvojnim momčadima Chicago Bullsa (Windy City Bulls) i Boston Celticsa (Maine Red Claws).

Baš poput Okoba, Gates je izašao na NBA draft 2018. godine, ali on nije bio te sreće da Adam Silver pročita njegovo ime. Gates je tri godine proveo na sveučilištu Xavier, a posljednje veliko košarkaško ime koje je pohađalo isti 'college' bio je David West, bivši dvostruki All-Star i dvostruki NBA prvak (2017., 2018.)


Tagovi

Brooklyn Nets

Ostale Vijesti