Službeno: Embiid potrgao ligamente, danas ga očekuje operacija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.01.20. | 08:41

Hoće li ozljede uništiti karijeru ovom fantastičnom centru?

Uz Bena Simmonsa, Joel Embiid nositelj je 76ersa, a iako ove godine njegova momčad nije dominantna kao i prošle, brojke ovog fantastičnog centra nisu ništa slabije.

 Naime, ovaj 25-godišnjak iz Kameruna ove sezone u prosjeku bilježi 23.4 poena po utakmici, a tome treba nadodati i 12.3 skoka i 3.3 asistencije, što samo po sebi govori kako će njegovo odsustvo biti veliki hendikep za momčad Bretta Browna.

Još uvijek nije poznato koliko će Embiid izbivati s košarkaških parketa, a liječnici će svoje prognoze javnosti obznaniti tek za deset dana do dva tjedna kada budu imali bolji uvid u to kako je prošla sama operacija.

Dodajemo za kraj kako je Embiid prije dvije godine potpisao maksimalni petogodišnji ugovor s 76ersima, a iako je riječ o igraču koji očito ima velikih problema s ozljedama, u Phili na njega gledaju kao lice franšize te ga, barem zasad, nemaju nikakvu namjeru trejdati.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Sixers center Joel Embiid will have surgery on left hand tomorrow and be re-evaluted in one to two weeks, league source tells ESPN.</p>&mdash; Adrian Wojnarowski (@wojespn) <a href="https://twitter.com/wojespn/status/1215412007958208513?ref_src=twsrc%5Etfw">January 9, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto:Reuters)

 


Tagovi

Ben SimmonsBrett BrownJoel Embiid

Ostale Vijesti