Službeno: David Blatt vratio se u NBA ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.12.19. | 19:30

Veliko iznenađenje.

Dosta iznenađujuća, ali lijepa vijest stigla nam je iz NBA lige. Naime, New York Knicksi doveli su u svoje redove legendarnog Davida Blatta, ali ne na mjesto trenera već kao konzultanta za sportsku politiku kluba. 

Vijest je potvrdio klub iz Madison Square Gardena na svojim službenim kanalima.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">NY Knicks announce the hiring of David Blatt as a basketball operations consultant. <a href="https://t.co/m8eHSASaQH">pic.twitter.com/m8eHSASaQH</a></p>&mdash; NY_KnicksPR (@NY_KnicksPR) <a href="https://twitter.com/NY_KnicksPR/status/1207356621627756544?ref_src=twsrc%5Etfw">December 18, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Ovo je Blattov povratak košarci nakon što je početkom listopada odstupio s klupe Olympiakosa. Naime, američko-izraelski trener je obznanio da boluje od multiple-skleroze te je uzeo predah od stresnog trenerskog posla. 

"Radujem se novome poslu i koraku u karijeri nakon što sam se službeno oprostio od trenerske karijere. Već me dugo zanimalo da radim u front officeu nekog kluba. Hvala Steveu Millsu i Steveu Perryju na ovoj prilici", kratko je rekao Blatt za klupske kanale.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

David BlattNBA

Ostale Vijesti