Šaketanje, isključenja, bengalke i prekid: Na Gripama se odvijala prava drama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.03.18. | 20:45

Kontroverze u Splitu.

Košarkaši Zadra svladali su Split u gostima sa 120:88. No, rezultat utakmice najmanje je bitan s obzirom na dramu koja se odvijala u dvorani Gripe. Pri rezultatu 95:64 za Zadar došlo je do naguravanja na parketu koje je preraslo u pravo šaketanje.

Zadrov Amerikanad Preston Knowles šakom u glavu udario je Splitovog Mate Kalajžića koji je potom pokušao uzvratiti Knowlesu ali se od suigrača i protivničkih igrača nije uspio probiti do njega.

Na incident je reagirala i publika, Zadrova navijačka skupina Tornado potom je upalila bengalku te se dim nadvio nad dvoranom.

Suci su sukob riješili tako što su isključili šest igraća Splita i osam Zadra te se do kraja moralo igrati četiri na četiri, a Zadar je i u tom razdoblju bio bolji (25:24) te je na kraju slavio s uvjerljivih 32 razlike i trenutno je bodovno izjednačen s vodećom Cedevitom.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/iv7q8ks0_9M" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/abuxqaK_wmE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Pixsell)

 


Ostale Vijesti