Rubio: Ljeto na NBA tržnici će biti jako zanimljivo, doći če do domino efekta

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.06.19. | 22:08

Jedan od manjeg broja razigravača koji prvo gledaju suigrače.

Španjolski razigravač Ricky Rubio je jedan od mnogoborjnih slobodnih agenata koji bi ovaj ljetni prijelazni rok mogli promijeniti dres.

Bek Utah Jazza je dao izjavu za portal Marcu u kojoj zvuči ushićeno:

“Prijelazno rok će biti veoma uzbudljiv i za mene posebice, s obzirom da mogu završiti u mnogo ekipa. No, krajnji ishod će ovisiti o mnogo čimbenika jer će na tržištu biti jako veliki broj slobodnih igrača koji će napraviti veliku pomutnju. Svaki trade može toliko utjecati na situaciju da dođe do domino efekta.”

28-godišnjak je dodatno objasnio situaciju:

“Ovisi o ostalim potezima igrača, ali ja ću svakako dobrim dijelom sam utjecati na svoju budućnost u NBA. Ne znači da će se situacija odviti tako da ću se morati zadovoljiti ostacima. Od onoga što ostane ja svakako mogu birati.”

“Naravno, ne ciljam na ekipe koje imaju aktivan ugovor sa startnim plejmejkerom, ali bit će ekipa koje su u potrazi za jednim. Prioritet mi je angažman u ekipi koja je bitna i koja bi mi garantirala minutažu. To već u startu elimira neke. ”

Dao je do znanja španjolski igrač.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Ricky Rubio on <a href="https://twitter.com/hashtag/NBA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NBA</a> free agency: It will be fun, there will be a domino effect <br><br>| Eurohoops <a href="https://t.co/uI0EAfszza">https://t.co/uI0EAfszza</a></p>&mdash; Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) <a href="https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1138880464658284550?ref_src=twsrc%5Etfw">June 12, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ricky RubioNBA tradeovifree agencyUtah Jazz

Ostale Vijesti