Clippersi u ribolovu na team buldingu: Kawhi u problemima zbog ogromnih ruku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.10.19. | 11:14

Uskoro počinje sezona i vrijeme kad se ovi moderni gladijatori fokusiraju isključivo na ono za što su plaćeni milijunima dolara.

Službeni Twitter profil Los Angeles Clippersa retweetao je momčadski, ono što oni zovu team bonding, na kojem se igrači dodatno povezuju uz zabavne aktivnosti i neformalno druženje.

Tim povodom upriličili su druženje uz jedan od najomiljenijih vidova rekreacije NBA lige u slobodno vrijeme, a to je ribolov.

Ustaljeni sleng za podbadanje ekipa koje rano ispadnu iz playoffa, ili u nj uopće ne uđu je ''gone fishing'', odnosno davanje do znanja da po ispadanju imaju vremena za ribolov. Clippersima je dobro došao ovaj, s obzirom da planiraju dugo ostati u NBA sezoni i doigravanju, a sva je prilika da će se to i dogoditi, pa neće još dugo imati vremena za baciti pokoji blinker.

Zanimljivo je kako je svaki od igrača odreagirao. Odličnog volume scorera i trostrukog šestog igrača godine NBA lige, Loua Williamsa pitali su koje mu je ribičko ime, na što je uz smijeh odgovorio:

Fisherman underwater GOAT, aludiravši na neformalnu titulu ''The Underground GOAT'' koju mu je časopis SLAM dao povodom velike priče o njemu koju su napravili ovog ljeta. Hvalio se ulovom, kao i kolega mu Montrezl Harrel.

MVP finala i prvak sa Raptorsima, krilni igrač Kawhi Leonard na pitanje zna li što radi, odgovorio:

„Znam što radim, ali su mi ruke prevelike za mamčiće.“, te je također usporedio ribolov sa NBA utakmicom:

„Krenulo me je, ne znam koliko sam ulovio. Kao i utakmica, znaš da igraš dobro kad se zabrojiš i ne znaš koliko si već dao poena.“, dodao je i također zatražio WD-40 sredstvo, u trenutku kad mu je rola zapela.

Naš Ivica Zubac nije bio prisutan s obzirom da je taman počinjao trening kamp, za kojeg se pripremao.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Los Angeles ClippersNBANBA predsezona

Ostale Vijesti