Raspisana tjeralica za igračem Sixersa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.04.19. | 09:51

Prvo skoči pa onda reci hop.

Navijači Brooklyn Netsa su se prije treće utakmice odlučili za odličnu provokaciju na račun igrača Philadelphie. Naime, oblijepili su stupove po Brooklynu, na koja se lijepe plakati za izgubljene kućne ljubimce, plakatima na kojima se traži zvijezda Sixersa Ben Simmons.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Nets fans are trying to help Ben Simmons find his jumper<br><br>(pic via <a href="https://twitter.com/APOOCH?ref_src=twsrc%5Etfw">@APOOCH</a>) <a href="https://twitter.com/hashtag/WeGoHard?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WeGoHard<> <a href="https://t.co/t7TbhJjEIi">pic.twitter.com/t7TbhJjEIi</a></p>&mdash; NOTSportsCenter (@NOTSportsCenter) <a href="https://twitter.com/NOTSportsCenter/status/1118995082986827777?ref_src=twsrc%5Etfw">18. travnja 2019.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Na plakatu, osim fotografije nalaze se osnovne informacije o igraču, a uz karakteristike piše „samo prosjek“ te da je zadnji put viđen kako pije u Orlandu. Naravno, da pronalazitelju slijedi unosna nagrada, a kao kontakt je navedena njegova djevojka Kendal Jenner.

Igrač Sixersa im je odgovorio sjajnom partijom i pobjedom svoje ekipe u Brooklynu, a navijači Phile nisu ostali dužni, odgovorili su na isti način.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">A playoff career high for Ben Simmons. He heard the chatter. <a href="https://t.co/vbd4XOiJ4e">pic.twitter.com/vbd4XOiJ4e</a></p>&mdash; Bleacher Report (@BleacherReport) <a href="https://twitter.com/BleacherReport/status/1119068615712493569?ref_src=twsrc%5Etfw">19. travnja 2019.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ben Simmons

Ostale Vijesti