Raspad u Jazzu? Jezgra Babinog rostera osipa se uslijed narušenih odnosa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.04.20. | 15:24

Zakomplicirala se situacija u redovima jednog ''dark horsea'' ove sezone.

Kako javlja postava uglednog The Athletica u sastavu Shams Charania, Sam Amick i Tony Jones, Utah Jazz bi mogao imati više problema nego što je uobičajeno za jednu NBA franšizu u ovim danima.

Ovu organizaciju potresle su turbulencije u odnosima njihova dva All-Star igrača. Donovan Mitchell oklijeva sa popravljanjem osjećaja spram Rudyja Goberta, povodom nedavnih događaja koji su doveli do izbijanja širenja koronavirusa u NBA ligi te konzekventno instantnom obstavljanju njenih utakmica.

Oba igrača su testirana pozitivna, no Mitchell drugi – iza ''nultog'' pacijenta lige Goberta. Ipak, stav vrhuške kluba jest da se u konačici ne može ustvrditi tko je zaista prvi inficiran i koji je igrač na onog drugog prenio virus, što Mitchellu nikako nije sjelo.

 

 

Također, ono što je najviše Gobertu za zamjeriti je djetinjasto ponašanje i ruganje potencijalnom zarazom svega nekoliko dana pred pozitivan test, kada je u improviziranim prostorima za novinske konferencije sarkastično i očito samo u njemu duhovitoj maniri namjerno dirao mikrofone i tehničku opremu. Odlični bek Jazza je slične stvari iznio u javljanju preko video-linka za emisiju Good Morning America.

Novinari The Athletica javljaju kako njihovi izvori javljaju da situaciju ''nije moguće spasiti''. Mnogi špekuliraju s tim da jedan od dvojice igrača sigurno odlaze iz Jazza, jer je situacija eskalirala do toga da ne mogu jedan drugog pogledati u oči niti boraviti skupa. Štoviše, Gobert ne komunicira s članovima kluba uopće.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

koronavirusNBAUtah JazzBojan BogdanovićDonovan MitchellRudy Gobert

Ostale Vijesti