USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Poznato kad bi se Bojan trebao vratiti na teren

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 12:27

Trener Snyder i suigrači trebaju drugog strijelca momčadi. To se u doigravanju itekako vidjelo.

Bojan Bogdanović u svibnju je u New Yorku operirao dugo problematični zglob desne šake, a prve vijesto odavale su kako će se vratiti tek oko Božića.

To vrijeme se polako bliži – točnije pred vratima je, a nakon treninga njegovog Utah Jazza rekao je kako očekuje da će zaigrati u prvoj utakmici sezone svoje momčadi, kad će se Jazzeri suprotstaviti Portlandu Jusufa Nurkića, a donedavno i Marija Hezonje.

Bojan je bio među najboljim tricašima lige dok je bio zdrav, a pogodio je i dva buzzer-beatera za pobjedu tijekom sezone. Nešto što je uspjelo samo njemu i Devinu Bookeru, s tim da je zvijezda Sunsa igrala ‘’balon’’, i to odlično.

Babo je jako nedostajao svojoj Uti koja je u tijesnoj seriji, kroz iglene uši, ispala od Denver Nuggetsa (jedna od serija u kojoj su se Nikola Jokić i suigrači vratili nakon 1-3 zaostatka). No naglasio je kako postoji mogućnost odgode povratka još koju utakmicu ako ne bude sto posto.

Ozljeda zgloba dominantne ruke posebno je nezgodna uza Bogdanovića koji svoju igru uvelike temelji na vanjskom šutu, a upravo u tom segmentu igre potez zgloba je ključan. Održavao je formu tijekom posljednjih osam mjeseci trenirajući s jednim od naših najbojih kondicijskih trenera, Perom Kuterovcem, i možemo mu samo poželjeti da se čim prije u skorašnjem razdoblju vrati nakon prve ozbiljnije ozljede u profesionalnoj karijeri.


Tagovi

Bojan BogdanovićUtah JazzozljedaNBA predsezonaNBA

Ostale Vijesti