USA TODAY Sports/Cary Edmondson
USA TODAY Sports/Cary Edmondson

Ponajbolji košarkaš današnjice otpao s All-Stara, umjesto njega poziv je dobio Europljanin koji igra košarku karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.02.21. | 09:03

Mnogi vjeruju da je trebao dobiti poziv isprve, ali bolje i ovako nego nikako...

Kevin Durant ipak neće prisustvovati ovogodišnjem All - Star natjecanju, javlja dobro obavješteni NBA insajder Adrian Wojnarowski.

Popularni Durantula ima problema s tetivama zbog čega bi su mu liječnici savjetovali da preskoči 'praznik' košarke. Podsjećamo, zvijezda Netsa i jedan od najboljih košarkaša današnjice cijelu je prošlu sezonu bio van pogona zbog teške ozljede pa je tako potpuno očekivano da se u ovoj sezoni svako toliko pojavi neki 'manji' problem. Kako se ni slučajno ne bi ponovio scenarij od lani, Durant je prihvatio onu 'bolje spriječiti nego liječit'.

Umjesto KD-a na All-Star je pozvan Domantas Sabonis, zvijezda Indiana Pacersa i sin ponajboljeg europskog košarkaša svih vremena Arvydasa kojem će ovo biti drugi put da je dobio poziv među elitno društvo najboljih košarkaša NBA lige.

Sabonis je na NBA draftu 2016. godine bio 11. pick, a iako je po izlasku na binu nosio kapu Orlando Magica, iste večeri trejdan je zajedno s Ersanom Ilyasovom i Victorom Oladipom u OKC za Sergea Ibaku.

Iz godine u godinu njegove igre postajale su sve bolje pa tako činjenica da je drugu godinu zaredom dio All-Stara nimalo ne iznenađuje. Ove sezone Latvijac u prosjeku bilježi 21.5 poena, 11.7 skokova i 5.7 asistencija što dovoljno govori o tome da je riječ o pravom 'all-around' igraču.

Dodajmo za kraj kako je ove godine Atlanta domaćin All-Star priredbe, iako je ona prvotno bilo planirano da će se ona održati u Indianapolisu.


Tagovi

Kevin DurantDomantas SabonisAll StarAll-star natjecanje u tricamaAll-Star natjecanje u zakucavanjuArvydas Sabonis

Ostale Vijesti