Robert Hanashiro/Action images
Robert Hanashiro/Action images

Ponajbolji košarkaš današnjice još minimalno mjesec dana 'out', klub traži nova rješenja

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 11:30

Lakersi su već u potrazi za zamjenskim rješenjima. Tu najbolje stoji Andre Drummnond, koji je nedavno dogovorio sporazumni raskid ugovora s Cleveland Cavaliersima.

Anthony Davis, ponajbolji košarkaš današnjice i član najbolje petorke iz prošle sezone, još će minimalno mjesec dana izbivati s terena. Tu vijest potvrdio je reporter s Yahhoo Sportsa, objasnivši kako su u LA Lakersima odlučili ne riskirati s njegovim povratkom i čuvati ga za doigravanje.

Naime, Davis vuče ozljedu ahilove tetive, koja zahtijeva nešto duži oporavak, a kako bi ga što dostojnije zamijenili, Lakersi su već u potrazi za zamjenskim rješenjima. Tu najbolje stoji Andre Drummnond, koji je nedavno dogovorio sporazumni raskid ugovora s Cleveland Cavaliersima.

Kako pišu na NBACRO portalu, dok ne dođe do igračevog otkupa ugovora, Cavsi gledaju kako da izvuku neku trade opciju za iskusnog centra. Problem u slučaju Drummond je dosta težak petogodišnji ugovor vrijedan 127 milijuna dolara koji predstavlja značajan uteg za sve “contendere” koji se žele pojačati prije trade deadlinea.

Kako navode, postoji i plan B, a to je Hassan Whiteside iz Sacramento Kingsa.


Tagovi

Anthony DavisLos Angeles Lakers

Ostale Vijesti