Ovako je Rose reagirao kada je čuo da ga Bullsi tradeaju u Knickse (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 20:05

Nije mogao sakriti suze.

Nekadašnji MVP u NBA ligi, Derrick Rose, ove sezone igrao je potpuno preporođeno u dresu Minnesote Timberwolves, iako njegov klub nije uspio izboriti play-off.

Igrač koji je svoje ime izgradio u Chicagu, izabran je na draftu od strane Bullsa 2008. godine kao 1. pick. Već u prvoj sezoni opravdao je taj status jer je dobio titulu Rookijea godine, a nevjerojatno je igrao 2011 godine kada je u konačnici i dobio nagradu za MVP-a lige.

Međutim, njegova karijera dobila je potpuni preokret nakon prve utakmice play-offa protiv Philadelphije 2012. godine. Igrala se posljednja minuta posljednje četvrtine, kada je Rose ozlijedio ligamente lijevog koljena.

Otpao je za cijelu sljedeću sezonu, a povratak i nova ozljeda meniskusa potpuno su usmjerila njegovu karijeru nizbrdo. Potom se očekivao njegov povratak na stare staze slave, ali Bullsi su izgubili strpljenje i dogodilo se ono što je Rose najmanje htio da se dogodi. Bullsi su ga u lipnju 2016. godine tradeali u New York Knickse, a s obzirom da je tada snimao dokumentarac, kamere su uhvatile njegovu reakciju kada ga je nazvao agent i priopćio mu da je postao novi igrač Knicksa.

Rose je bio vidno uzdrman te nije mogao skriti suzu, izjavivši kako zna da je to „biznis, ali da ne zna kako bi se trebao osjećati“.

„To je grad koji me napravio ovakvim kakav jesam“, rekao je kroz suze Derrick Rose.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">EXCLUSIVE: Our cameras captured the emotional moment Derrick Rose learned his hometown <a href="https://twitter.com/hashtag/Bulls?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Bulls</a> traded him to the <a href="https://twitter.com/hashtag/Knicks?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Knicks</a>.<a href="https://twitter.com/hashtag/DRoseDoc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DRoseDoc</a> <a href="https://t.co/qCXvbKsoH7">pic.twitter.com/qCXvbKsoH7</a></p>&mdash; Stadium (@Stadium) <a href="https://twitter.com/Stadium/status/1116498553956982785?ref_src=twsrc%5Etfw">April 12, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Derrick Rose

Ostale Vijesti