Otkriveno što je točno Green rekao Durantu: Brutalno ga izvrijeđao pa mu poručio da se gubi iz momčadi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.11.18. | 18:08

Draymondu se očito pomračilo u trenutku, a jezik nije baš kontrolirao.

Podsjetimo, Green je kod izjednačenog rezultata protiv Netsa u posljednjim sekundama sam uzeo loptu ignoriravši Duranta koji ga je tražio da mu doda za posljednji šut. Green ne da nije napravio ništa nego se poskliznuo i pao te je tako vrijeme isteklo. Durant je prigovorio Greenu zbog nedodavanja, a to je bio 'trigger' da mu Draymond u facu sipa sve što misli o njemu. Prisjetite se situacije:

Navodi iz izvora bliskih momčadi kako tvrde američki mediji idu u smjeru da se odnos između ovih dvaju igrača više neće popraviti iako je PR tim Warriorsa napravio sve kako se to tako u javnosti ne bi prikazalo pa su Durant i Green čak slikani zajedno na ulasku u dvoranu sljedećih dana. No, pravo pomirenje nije na vidiku. Nije ni čudno s obzirom na to što je sve rekao Green, a već smo pisali o nazivanju Duranta 'bitch' i spominjanja 'free agencya'. Naime, Durant je potpisao takav ugovor da igračkom opcijom može izaći iz dvogodišnjeg ugovora već ovog ljeta.

Green je nazvao Duranta 'bitch' nekoliko puta i rekao mu da zna da to i je. Nakon toga nastavio je vrijeđati Duranta, a poručio mu je i da ga ˝momčad ne želi, kako pobjeđuju i bez njega i kako treba otići iz kluba¨. Jasnije je sada zašto subjektivni promatrači misle da za njih nema spasa. Green se čak nije ni smirio i prestao kada je trener Kerr stigao u blizinu, a sve je rezultiralo njegovom suspenzijom na jednu utakmicu.

Noćas su igrali protiv Houstona i odigrali grozno, a Green je odigrao možda i najlošiju utakmicu godine ne zabivši ni poena. Stepha Currya još nema, atmosfera u svlačionici vrije i očito nas očekuje vrlo zanimljivo ljeto što se tiče Golden Statea pa makar i osvojili naslov prvaka.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Kevin DurantDraymond Green

Ostale Vijesti