Nova runda ozljeda! Ozlijeđeni Gobert, Russell i Anthony

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.11.17. | 09:37

Ovo je prokleta sezona.

Od novih vijesti oko ozljeda najveći je udarac dobila Utah koja je na mjesec dana ostala bez centra Rudya Goberta zbog ozljede desne tibije. Francuz je bio član druge All-NBA petorke prošle sezone, a ove prosječno postiže 13,9 poena, hvata 10,5 skokova i vodeći je bloker lige s 2,5 'banane' po utakmici. Ne treba ni govoriti koliko će nedostajati svojem klubu u narednom periodu, obrana sigurno neće biti na dosadašnjoj razini. Umjesto njega igrat će Derrick Favors koji će u sljedećih mjesec dana biti odlična opcija u fantasy igricama i okladama na over poena.

Bez ključnog igrača ostali su i Brooklyn Netsi. Nekoliko utakmica morat će preskočiti D'Angelo Russel zbog ozljede lijevog koljena. Veliki je to udarac Netsima jer Russel je njihov najbolji igrač s 20,7 poena u prosjeku ove sezone uz koje dijeli i 5,7 asistencija, a ima i solidnih 46 posto šuta. Netsima je 'out' i Jeremy Lin, a zamjenski play Spencer Dinwiddie također vuče ozljedu.

Jučer je utakmicu između Oklahome i Dallasa propustio Carmelo Anthony zbog problema s leđima, a trener Billy Donovan kasnije je rekao kako nije siguran da će se bivši najbolji strijelac lige vratiti na parket. Ipak, njima nije tolika 'drama' jer imaju Westbrooka i Georgea koji je jučer brutalno povukao i vodio momčad do pobjede nad Mavsima. U svakoj utakmici koju Melo neće igrati Paul George će biti fantastična opcija za igranje over poena. Westbrooka tu nećemo spominjati jer on i šut nisu baš na ti ove sezone.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Carmelo AnthonyD'Angelo RussellRudy Gobert

Ostale Vijesti