Neočekivani ljetni angažman za Klaya?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.06.19. | 17:11

Najveće zvijezde lige rijetko miruju cijelo ljeto.

Bez obzira na ishod finala, čeka ih burno ljeto, selidba u San Francisco, ali i status, odnosno igračka sudbina dvije najveće zvijezde, Kevina Duranta i Klaya Thompsona. Budućnost Duranta je svakodnevna tema većine medija koji prate zbivanja u ligi, no i ubojiti šuter s brojem 11 na leđima je slobodan agent, i to neograničeni. Što znači da će se morati u uredima Warriorsa dobro isprsiti kako bi ga zadržali, odnosno ponuditi maksimalan ugovor kojeg Thompsonu, s obzirom na njegov status, mogu ponuditi. On, za razliku od Duranta, nema igračku opciju kojom je eventualni ostanak još jednu sezonu unaprijed financijski determiniran.

No u zadnjih dan-dva priča se o jednoj dodatnoj Klayovoj košarkaškoj aktivnosti. Točnije, košarkaško-glumačkoj. Poznato je da se na ljeto počinje snimati nastavak Space Jama, antologijskog igrano-crtanog filma iz 1996. kada je u glavnoj ulozi bio Michael Jordan. U Space Jamu 2 će ulogu glavnog junaka imati Lebron James, no priča se kako bi Thompson mogao utjeloviti jednu od sporednih košarkaških uloga, kakve su prije 23 godine imali Charles Barkley, Patrick Ewing, Larry Johnson, Muggsy Bogues ili Shawn Bradley.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">NBA Rumors: Warriors&#39; Klay Thompson &#39;Locked In&#39; for &#39;Space Jam 2&#39; Role <a href="https://t.co/1EP1wO1QTK">https://t.co/1EP1wO1QTK</a> <a href="https://t.co/Rlm9kApB6w">pic.twitter.com/Rlm9kApB6w</a></p>&mdash; SportsDebatable (@SportsDebatable) <a href="https://twitter.com/SportsDebatable/status/1137721025666269185?ref_src=twsrc%5Etfw">June 9, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Hoće li Klay izgubiti talent svog nepogrešivog šuta tako da sa teniskom lopticom neće moći pogoditi brodski kontejner, ostaje da vidimo.

(foto: Reuters)


Tagovi

NBAGolden State WarriorsKlay ThompsonSpace Jam 2LeBron James

Ostale Vijesti