NBA predsezona: Hayward se vratio košarci, Šarić zabio 12 u slavlju 76ersa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.09.18. | 07:40

Počela je NBA predsezona.

Phila je krenula s petorkom Simmons-Fultz-Covington-Šarić-Embiid, a naš je reprezentativac ubacio 12 poena i uhvatio tri skoka za 21 minuti provedenu na terenu. Očekivano je briljirao Ben Simmons sa osam poena, osam skokova i čak 14 asistencija, a najbolji je strijelac bio Joel Embiid s 20 poena uz kojih je imao i deset skokova. Dobro je odigrao i povratnik Markelle Fultz, prošlogodišnji prvi pick koji je uz 14 poena imao četiri asistencija i po dvije blokade te ukradene lopte. Šut za tri nije pokušao.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/_Vzi4w1tukU" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

NBA fanovima možda i važnije, danas se prvi put na teren nakon stravičnog loma noge vratio Gordon Hayward u dvoboju Boston Celticsa i Charlottea koji je otišao na stranu Hornetsa 104:97.

Hayward je krenuo u petorci i odigrao 22 minute bez problema, a postigao je deset poena i uhvatio tri skoka, no uz šut 2 od 7. Ne treba se još zamarati šutom, on tek treba uhvatiti ritam, no fizički je izgledao kao da ozljede nije ni bilo. Najbolji je kod Celticsa bio Jaylen Brown sa 14 poena, a najbolji strijelac utakmice bio je Jeremy Lamb s 15 poena.

Za Charrlotte je debitirao i Tony Parker koji je odigrao devet minuta i promašio sva tri šuta, a zanimljivo Celticsi su krenuli u petorci s Tatumom, Brownom i Haywardom te Horfordom na centru.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/TLUHqpKW_Kw" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

NBA predsezona:

Philadelphia 76ers – Melbourne United 104:84
Charlotte Hornets – Boston Celtics 104:97

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

NBA predsezonaDario ŠarićGordon Hayward

Ostale Vijesti