Borna Filić/Pixsell
Borna Filić/Pixsell

NBA liga ponovno na HRT-u, zna se i koju utakmicu prvu prenose

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 11:58

Djed Božićnjak je malo uranio.

Prošle sezone, najduže u povijesti NBA lige, državna nas je televizijska kuća razveselila viješću da se nakon desetljeće i pol duge pauze vraća prijenosima utakmica NBA lige.

Najčešća satnica rezervirana za najbolje košarkaše svijeta bila je ona subotom navečer po našem vremenu, u terminu kad je ponajvećem broju hrvatskih ljubitelja košarke praktično biti pred TV ekranima.

U sportskom prilogu Dnevnika tijekom tjedna na izmaku obradovani smo viješću kako je HRT i ove sezone osigurala NBA prijenose, a prva utakmica u kojoj ćemo uživati jest ona božićna između Boston Celticsa i Brooklyn Netsa s početkom od 23 sata.

Vjerujemo kako fanovima već sad rastu zazubice. Mnoge zanima kako će na terenu izgledati Kevin Durant nakon 18 mjeseci pauze. Dvoboj Kyrieja Irvinga s momčadi od koje se nije baš rastao u najboljem ozračju također je veoma zanimljiv moment.

Uz ugodno društvo najdražeg nam štrebera među sportskim komentatorima Marka Šapita i punog želuca od božićne trpeze, teško nam je zamisliti bolji način da zaključimo taj poseban dan.


Tagovi

HRTNBABoston CelticsBrooklyn NetsKevin DurantKyrie Irving

Ostale Vijesti