USA Today Sports
USA Today Sports

Melo zvijezda prve večeri NBA predsezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 10:51

Za točno deset dana počinje ‘’ono pravo’’.

Noćas je počela NBA sezona u kojoj je odigrano pet susreta.

Sigurno najljepše prizore ponudio je legendarni Carmelo Anthony. Melo je nedavno dobio još jedan godišnji ugovor s Blazersima, a u trenutnom kontekstu djeluje pun elana i uzbuđen oko nove sezone. Kao da proživljava novu sportsku mladost.

Da je tome tako, dao je naznačiti i vraćanjem pletenica na glavu. Tom frizurom podsjeti je na rane dane svoje NBA karijere, kao i one sveučilišne na Syracuseu s kojim je, kao najbolji igrač, postao nacionalni prvak 2003. godine.

No isto je učinio i svojom izvedbom na terenu. U pojedi 127:102 nad Sacramento Kingsima zabio je 21 poen uz šut iz igre 8/13, i to u svom stilu. Sebi za dušu šutirao je danas nepopularne midrangeove a samo tri pokušaja, i to sva tri uspješna, bila su iza linije za tri poena.

Dio Melove izvedbe možete vidjeti na OVOM linku.

Bogdan Bogdanović u svom neslužbenom debiju za Hawkse u 23 minute zabio je devet poena uz šut iz igre 3/10. Mali preview ovogodišnje ‘’Bitke za L.A.’’ otišao je na stranu Lakersa, s tim da treba naglasiti kako na strani pobjednika nisu nastupili LeBron James niti Anthony Davis, dok su kod Clippersa prve dvije zvijezde Kawhi Leonard i Paul George odigrali svaki po 14 minuta.

NBA predsezona, svi rezultati:

Atlanta – Orlando 112:116

Detroit – New York 84:90

Chicago – Houston 104:125

L.A. Lakers – L.A. Clippers 87:81

Portland – Sacramento 127:102  


Tagovi

Carmelo AnthonyNBA predsezonaNBAPortland Trail Blazers

Ostale Vijesti