Marko Tomas se priključio momčadi Zaboka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.08.18. | 10:55

Hoće li Zabočani dobiti najveće pojačanje u povijesti kluba?

Košarkašima Zaboka ovog se tjedna na treninzima priključio Marko Tomas, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u posljednjih 10-15 godina. Kako prenosi portal Zagorje.com, Marko je prihvatio poziv svog brata Ivana koji je od ovog ljeta novi trener Zaboka, a na toj je poziciji zamijenio Ivana Perinčića

Svoju blistavu igračku karijeru Tomas je započeo zajedno sa svojim bratom u Zagrebu, a igrao je još za Real Madrid, Fuenlabradu, Fenerbahce, Cedevitu, Ankaru i Cibonu. Naravno, od 2005. godine je nezaobilazan čla reprezentacije Hrvatske, osim kada su ga ozljede spriječile u tome. Sportski direktor Zaboka, Dragutin Črnjević, ponudio mu je da s momčadi Zaboka ode na petodnevne pripreme u Terme Olimje, no Marko još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu. Naime, iskusnom krilnom igraču ne nedostaje ponuda, ali još nije stigla ona koja bi ga u potpunosti zadovoljila.

Zbog toga se u klubu nadaju da bi Marko, ako još neko vrijeme ne stigne adekvatna ponuda, možda mogao odigrati i koju prvenstvenu utakmicu za Zabok.

(foto: Zagorje.com)


Tagovi

Marko TomasKK Zabok

Ostale Vijesti