Malo se zaletio: NBA igrač „pozvao u sobu“ djevojku koja vrši Covid-19 testiranje

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 16:30

Liga je poprilično stroga po ovim pitanjima. Ne zanima ju što se događalo u hotelskoj sobi, dovoljna je činjenica da je osoba ušla.

U posljednja 24 sata NBA Bubble u Orlandu trese mini-skandal.

Krilni igrač Houston Rocketsa Danuel House je pod istragom jer je primio u sobu ženskog člana osoblja koje vrši testiranje na Covid-19, javlja Chris Haynes s Yahoo Sportsa.

Liga preispituje ovaj događaj i njegov status pred utakmicu s Los Angeles Lakesima u četvrtak je upitan. Prvu utakmicu serije ostao je bez poena, no u drugoj je ubilježio 13 koševa, da bi treću presjedio ‘’iz privatnih razloga’’.

Odluka se očekuje tijekom dana, a bude li proglašen krivim, za njega bi kompletna postsezona mogla biti gotova. Liga inzistira na striktnim protokolima po ovom pitanju, a Houstin Rocketsi su jedina momčad koja je ostala u Gradn Floridian Hotelu u Walt Disney Worldu, jednom od tri u kojem su odsjele momčadi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">ESPN story with <a href="https://twitter.com/espn_macmahon?ref_src=twsrc%5Etfw">@espn_macmahon</a> on NBA probing Houston&#39;s Danuel House Jr., on possible protocol violation in bubble and the uncertainty surrounding his return to the Western Conference semfiinals: <a href="https://t.co/Zzvl80sojR">https://t.co/Zzvl80sojR</a></p>&mdash; Adrian Wojnarowski (@wojespn) <a href="https://twitter.com/wojespn/status/1303903776105955328?ref_src=twsrc%5Etfw">September 10, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

Danuel HouseNBA restartNBA doigravanjeHouston Rockets

Ostale Vijesti