Loš šuter, a još i ozlijeđen

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.05.19. | 13:13

Malo minuta, malo poena.

17:50 DJ. SEELEY (Igrač će na utakmici postići manje koševa od navedene margine 9,5, tip manje, tečaj 1,85)

Danas se od 17:30 sati u drugoj utakmici finala doigravanja LKL-a sastaju L.Rytas i Žalgiris. Gosti su na svom terenu uvjerljivo pobijedio te poveo u seriji 1:0.

Rytas danas jednostavno mora tražiti pobijedi, jer u slučaju poraza serija bi završila u tri utakmice. Iz tog slučaja nećemo analizirati niti predviđati pobjednika, već ćemo se opredijeliti na igrače.

DJ. Seeley ove sezone je jedan od bitniji igrača i puno im je donio svojim iskustvom. U prijašnjim klubovima nije imao tako bitnu ulogu kao u današnjem klubu. Seeley je tokom sezone na prosijeku od 10,5 koševa, a danas je ta margina postavljena nešto niže. Razlog leži u tome da je u prošloj utakmici zadobio ozljedu zbog koje je jako malo participirao u utakmici.

Danas bi trebao nastupiti bez obzira na ozljedu, ali će to itekako utjecati na njegov ionako loš šut. Pitanje je koliko će ga trener koristiti, ali sigurno ne preko 20 minuta, a to njemu u pravilu nije dosta da pređe marginu pa je naš prijedlog da neće postići više od devet koševa.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti