Lijepa trenerska gesta za oproštaj NBA legende od „domaće“ dvorane! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.02.17. | 22:31

Trener Clippersa Doc Rivers ubacio je Paula Piercea u prvu petorku povodom njegove posljednje utakmice u TD Gardenu.

Upravo je završena utakmica između Boston Celticsa i Los Angeles Clippersa – Celticsi su na kraju slavili rezultatom 107-102, zahvaljujući prije svega Isaiahu Thomasu koji je ubacio 28 poena i podijelio 8 asistencija. 

Međutim, samoj utakmici prethodila je dirljiva najava Paula Piercea koji je večeras odigrao svoju posljednju utakmicu u TD Gardenu u kojoj je u pet minuta igre upisao 3 poena. 

Podsjetimo, 39-godišnjak je u Bostonu proveo punih 15 sezona te uživa status jedne od legendi kluba. Pierce je s Bostonom 2008. godine osvojio i naslov prvaka NBA lige. Ovim obljetničkim povodom, Doc Rivers (i sam trener te šampionske momčadi Bostona) pronašao je Pierceu mjesto u prvoj petorci Clippersa.

Spomenimo i kako je već ranije odigrana utakmica između Brooklyn Netsa i Toronto Raptorsa koja je završila rezultatom 103-95 za Raptorse. Kod Toronta, najbolji su bili Kyle Lowry (15 poena, 11 skokova, 11 asistencija) i Jonas Valanciunas (22 poena, 5 skokova), dok je kod Netsa najupečatljiviji bio Brook Lopez sa 20 poena i 7 skokova. Naš Bojan Bogdanović u porazu svoje momčadi ubacio je 13 poena uz šut 4-11 (trice 3-8).

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Paul PierceBojan BogdanovićDoc Rivers

Ostale Vijesti