Action Images/Reuters
Action Images/Reuters

Legenadrni trener preuzeo jednu od najboljih momčadi NBA lige

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 09:32

Zadnji posao obavljao je u Philadelphiji.

Kako pišu brojni američki mediji NBA košarkaška momčad Milwaukee Bucks dobila je novog trenera, to je iskusni 62-godišnji Doc Rivers koji ima samo jedan cilj, odvesti klub od naslova prvaka.

Vraća se time Rivers u NBA ligu nakon posljednjeg posla kojeg je obavljao u Philadelphiji gdje je radio od 2020. do 2023. godine. Prije toga je bio trener Orlanda, Bostona i Los Angeles Clippersa.

Dosta iznenađujuće ranije je odzvonio razlaz Milwaukeeja i Adriana Griffina koji je momčad preuzeo na startu aktualne sezone. Milwaukee je s Griffinom ostvario omjer 30-13 te se momčad nalazila na drugom mjestu ljestvice Istočne konferencije, odmah iza Bostona. Unatoč tome bilo je i dosta zamjerki na Milwaukee, pogotovo kada je fokus na obrambenoj igri.

Premda je Doc Rivers ugledno trenersko ime u NBA ligi ni on nije bio imun na kritike koje su se za njega najčešće lijepile dok je obavljao svoja dva posljednja posla, u LA Clippersima i Philadelphiji.

Prije tri sezone Milwaukee je bio NBA prvak nakon 4-2 pobjede u finalnoj seriji protiv Phoenixa. Momčad je tada vodio Mike Budenholzer koji je klub napustio na kraju prošle sezone.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Doc RiversNBAMilwaukee Bucks

Ostale Vijesti