Chuck Cook-USA TODAY Sports
Chuck Cook-USA TODAY Sports

LeBron ostaje! King James dogovorio produljenje ugovora, 'kapnut' će mu 97.1 milijuna dolara za dvije godine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.08.22. | 22:05

S ovim produljenjem postalo je jasno – LeBron James najplaćeniji je košarkaš u povijesti, a samo od klubova zaradio je 532 milijuna dolara. Nevjerojatno…

Kad Adrian Wojnarowski objavi na društvenim mrežama poruku vezanu za trejd ili produljenje ugovora nekog igrača u NBA ligi, onda se više službena potvrda ne treba čekati. A poznati ESPN-ov novinar je točno u 21 sat objavio vijest kako je jedan od najboljih igrača u povijesti košarke, LeBron James, dogovorio s Lakersima produljenje suradnje prema kojem će za dvije godine zaraditi 97.1 milijuna dolara. No, to nije sve. LeBron će imati opciju u ugovoru da aktivira i treću godinu pa je tako moguće da on bude član Lakersa do 2025. godine!

Četverostruki MVP i četverostruki osvajač NBA lige definitivno je jedan od najboljih igrača kojeg su košarkaški parketi vidjeli. U NBA ligu stigao je 2003. godine kao prvi izbor na draftu, u karijeri je igrao za Cleveland (u dva navrata) i Miami, dok je član Lakersa od 2018. godine.

Navijači Cavsa zazivaju njegov treći povratak u Cleveland kako bi mogao u 'svojem' klubu zaigrati sa sinom LeBronom Jamesom Jr. (Bronny James) koji će ove godine proslaviti 18. rođendan, a prema svemu dosad viđenom, i on će jednog dana zaigrati u najboljoj ligi svijeta.

Podsjetimo, Lakersi se prošle sezone nisu plasirali u doigravanje, a ovog se ljeta očekuju velike promjene u momčadi. Najviše se spominje trejd Russella Westbrooka, ali 33-godišnji playmaker navodno nije zainteresiran za odlaskom iz LA-a.

Kako bilo, King je ostao, a svi sportski fanovi u jednom od najatraktivnijih gradova svijeta, LA-u, danas će jednu nazdraviti u to ime. LeBron bi, jasno, mogao svima platiti to isto piće, ali on je više fokusiran na ono što će napraviti sljedeće sezone. (ias)



Tagovi

LeBron JamesLos Angeles LakersAdrian Wojnarowski

Ostale Vijesti