Lakersi se riješavaju trenera – od tri potencijalna nasljednika, jedan je favorit

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.03.19. | 12:15

Traže osobu koja će povesti Jamesa i društvo.

Sve je izglednije da će Los Angeles Lakersi po završetku regularne sezone – jer se u play-off nisu plasirali – uskoro otpustiti aktualnog trenera Lukea Waltona. Američki mediji smatraju to sigurnom stvari, a tri potencijalna imena provlače kroz 'štampu'.

Ranije se spominjao trener gradskog rivala, Doc Rivers, ali kako prenosi New York Times, on nije jedini kandidat. Uz stratega Clippersa, u upravi Lakersa su „veliki obožavatelji“ trenera Dallas Mavericksa, Ricka Carlislea.

Međutim, kako piše Sportando, najčešće spominjano ime u trenerskim krugovima NBA lige je Tyronn Lue. Otkako je dobio otkaz u Clevelandu, on je i više nego dostupan, a bivši igrač Lakersa sigurno bi se dobro slagao s LeBronom Jamesom s kojim je surađivao 2 i pol godine u Cavaliersima.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">According to a source: Ty Lue viewed as “The favorite” to land Lakers Head Coaching Job once Lakers cut ties with Luke Walton. <a href="https://t.co/5OjSLWlGvo">pic.twitter.com/5OjSLWlGvo</a></p>&mdash; MR. UNTOUCHABLE (@IGotSources) <a href="https://twitter.com/IGotSources/status/1110245996267593730?ref_src=twsrc%5Etfw">March 25, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Tyronn LueLuke WaltonRick CarlisleDoc Rivers

Ostale Vijesti