Lakersi se iživjeli na Warriorsima, Benderu odlična minutaža, ali skroman učinak (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.02.20. | 07:33

Sinoć su odigrane četiri utakmice NBA lige.

Sinoć smo gledali četiri utakmice NBA lige, a počet ćemo s onom koja je posljednja završila.

Los Angeles Lakersi su se u San Franciscu s pola gasa i bez LeBrona Jamesa u sastavu iživjeli nad Golden State Warriorsima. Konačna razlika bila je +30 poena, a rezultat na semaforu je pokazivao 116-86.

Palicu vođe uspješno je preuzeo Anthony Davis koji je u 25 minuta zabio 23 poena uz šest skokova, po dvije blokade i ukradene lopte i asist, a još petorica su bila dvoznamenkasta u pobjedničkom sastavu. To su redom bili Kuzma (18p), McGee, Rondo i Bradly po 12 poena i Dwight Howard s 13 ubačenih poena.

Kod poraženih 'Ratnika', najviše je ubacio Eric Paschall, 23 poena kao Davis kod Lakersa, dok je 16 ubacio Jordan Poole, a Lee je imao poen manje.

Hrvatski košarkaš Dragan Bender proveo je 22 minute na parketu uz četiri ubačena poena, oba za dva. Promašio je Dragan sva četiri pokušaja za tricu, a zabilježio je i četiri skoksa, dvije ukradene lopte te asistenciju.

 

 

Prvu utakmicu večeri obilježila je odlična šuterska partija Tobiasa Harrisa koji je zabio 34 poena u pobjedi Philadelphije nad New York Knicksima 115-106 Harris je još dodao po sedam asistencija i skokova, a iskazali su se još i Milton sa 19 poena, četiri asista i tri skoka te Al Horford sa 15 poena, devet asistencija i sedam skokova.

Embiid i Simmons nisu nastupiliu kod Sixersa, dok je kod poraženih Knicksa najviše zabio Julius Randle, 30 poena uz 10 skokova i pet asistencija, dok je double-double učinak također ubilježio Elfrid Payton (18p, 12a).

U ostalim utakmicama večeri, Oklahoma je pobijedila Sacramento rezultatom 112-109. Najbolji kod Thundera bili su Chris Paul (17p, 7a, 4s), Danilo Gallinari (24p, 6s) i Shai Gilgeous-Alexander (20p, 3a, 3s).

Poražene Kingse predvodio je Harrison Barnes sa 21 poenom i pet asistencija, dok je Nemanja Bjelica ubilježio 18 poena uz devet skokova i dva asista. Bogdan Bogdanović je zabio 11 poena uz po četiri skoka i asistencije.

Za kraj, spomenimo da je Indiana sa 106-100 pobijedila Portland, a najbolji kod Pacersa bio je Domantas Sabonis sa double double učinkom od 20 poena i 11 skokova, uz četiri asista i ukradenom loptu. Također, double-double učinak zabilježio je Miles Turner s 14 poena i deset skokova, a Brogdon je imao 17 poena i osam asistencija uz šest skokova i ukradenu loptu.

Blazerse je predvodio C.J. McCollum sa 28 poena, Hassan Whiteside je imao 18 poena i 16 skokova, dok je Trent Junior zabio 20 poena. Carmelo Anthony je imao 12 poena i sedam skokova te po asist, ukradenu i blokiranu loptu za 36 minuta provedenih na parketu.

Hezonja, Lillard i Nurkić nisu nastupili, a Goga Bitadze je u sedam minuta zabilježio dva poena.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Tobias HarrisAnthony Davis

Ostale Vijesti