Lakersi doveli Denver pred treći ponor u doigravanju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 08:11

Nuggetsi znaju kako se nositi s ovim problemom.

U četvrtoj utakmici finala Zapada, LA Lakersi su pobjedom 114:108 protiv Denvera došli do velike prednosti od 3:1 u pobjedama. Velike, ali to ništa ne znači, barem kada je Denver u pitanju. Situacija je ovo s kojom se Nuggetsi itekako znaju nositi jer su u prve dvije runde ovosezonskog doigravanja već gubili s 3:1, ali su na koncu okrenuli Jazzere i Clipperse. 

No, protiv LeBrona, Davisa i društva, to će biti ipak jako teško za očekivati. Još kada Frank Vogel potegne iznenađenje i ubaci Dwighta Howarda u petorku, a ovaj mu odgovori double-double učinkom i sjajnim zaustavljanjem Nikole Jokića, čini se da Denver ovaj puta neće imati odgovor na vodstvo protivnika. 

Današnji je dvoboj gotovo pa cijelim tijekom prošao u vodstvu Lakersa, no Denver se tradicionalnom upornošću nekoliko puta vraćao u igru, pa i do egala, ali konačnog preokreta nije bilo. Anthony Davis gotovo je svaki puta odgovorio na seriju Nuggetsa, a na kraju se zaustavio na 34 poena uz 10/15 šut iz igre. LeBron James je također bio odličan, dodao je 26 poena, uzeo devet skokova i podijelio osam asistencija, Rajon Rondo je ponovno oduševio svestranom igrom (11p, 5s, 7a), dok je Howard uz 12 poena imao i 11 skokova. 

Kod poraženih, uvjerljivo najefikasniji Jamal Murray s 32 poena i osam asista, Grant je dodao 17 ubačaja, a Nikola Jokić 16 poena i sedam skokova. 

(foto: USA TODAY Sports)


Tagovi

NBA

Ostale Vijesti