Kraj za Riversa? Nakon devet uzastopnih poraza, trener Clippersa bi mogao dobiti otkaz

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.11.17. | 16:33

Rivers je jedan šest aktivnih trenera koji imaju osvojen naslov prvaka.

Los Angeles Clippersi ne izgledaju dobro u posljednje vrijeme. Sinoć su uvjerljivo poraženi od New York Knicksa (107:85), a bio je to deveti uzastopni poraz Clippersa. S tim porazom je momčad na omjeru 5-11, a gori od njih u Zapadnoj konferenciji samo su Sacramento i Dallas.

„Kada izgubiš devet utakmica zaredom, kada si u negativnom nizu, onda se počinjete žaliti, a to ne smijete raditi“, rekao je nakon utakmice trener Clippersa Doc Rivers očigledno se reflektirajući na stanje u momčadi.

A stanje je takvo da je Danilo Gallinari ozlijeđen, baš kao i Miloš Teodosić, a ovi 'novi' Clippersi, bez Chrisa Paula, ne mogu odgovoriti zahtjevima moderne košarke. A izgleda da uprava kluba za takvo što krivi Riversa koji je do ove sezone obavljao i dužnost GM-a.

Naime, Marc Stein, dobro obaviješteni novinar The New York Timesa, javlja kako su Clippersi počeli preispitivati Riversovu ulogu u klubu.

Izgleda kako je vlasnik Clippersa Steve Balimer izgubio strpljenje s Riversom koji je u klub došao 2013., a jedan je od šest aktivnih trenera koji imaju naslov prvaka. Rivers je svoj prsten osvojio 2000. s Bostonom, a osim njega tim se naslovom mogu pohvaliti još Gregg Popovich, Erik Spoelstra, Steve Kerr, Rick Carlisle i Tyronn Lue.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Doc Rivers

Ostale Vijesti