Konačna odluka - Ben Simmons zbog ozljede propušta cijelu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.02.17. | 19:16

Prvi pick ovogodišnjeg drafta neće igrati ove sezone.

Ben Simmons će svoj NBA debi upisati tek sljedeće sezone. Objavila je to Philadelphia 76ers i to nakon novih detaljnih liječničkih pregleda koji su pokazali kako se situacija s njegovim zdravljem nije popravila, odnosno da nije zaliječena ozljeda zbog koje ove sezone nije bio na parketu.

Simmons se ozlijedio uoči sezone, a u listopadu je operirao desno stopalo. Tada se pričalo o tome kako će se on na parket vratiti u prosincu ili siječnju, ali oporavak je tekao puno dulje. Prošlog mjeseca je počeo s treninzima 5-0, bez kontakta, ali se Sixersi nisu izjašnjavali oko njegovog povratka. Danas je obavljen detaljni liječnički pregled koji je pokazao kako u stopalu još uvijek postoji fraktura te je objavljeno kako će on propustiti cijelu sezonu.

Ovo je drugi put u svega tri godine da Philadelphia zbog ozljede ostaje bez svojeg top rookieja u njegovoj prvoj sezoni. Dapače, treći pick 2014. godine Joel Embiid je propustio svoje prve dvije sezone, a sada će Sixersi ostati bez prvog picka na prošlogodišnjem draftu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ben Simmons

Ostale Vijesti