Knicksi zainteresirani za dovođenje velike centarske zvijezde

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.01.20. | 12:41

Dolazi li konačno veliko ime u MSG?

Nova sezona za zaborav igra se u Madison Square Gardenu. Nakon 39 odigranih utakmica, New York Knicksi imaju samo deset pobjeda, a momčad nasušno treba promjene kako bi rezultati krenuli nabolje. 

Sportando prenosi kako je jedan od najpopularnijih NBA kolektiva zainteresiran za dovođenje Andrea Drummonda, zvijezde koja je na izlaznim vratima Detroita. Izvrsni centar igra sezonu karijere, bilježi nestvarnih 16.2 skoka po utakmici, uz 17.8 poena i to su mu najbolje brojke koje je ikad imao. Ovo mu je sedma uzastopna sezona koju ćeo končati s double-double učinkom, ali u sve ovo vrijeme Pistonsi nisu nijednom stvorili konkurentnu momčad za vrh Istoka. Drummondu je dosadilo čekati i već se neko vrijeme spominje u kontekstu odlaska iz Detroita. 

Knicksi možda nemaju momčad koja bi zadovoljila apetite Drummonda, ali imaju ono što Detroit traži - čak sedam pickova na sljedeća dva drafta. Upravo pickove ili mlade igrače žele Pistonsi za svoju uvjerljivo najveću zvijezdu, nakon čega bi mirno mogli krenuti u prijeko potrebni re-building.

Još kada bi našli nekoga tko je voljan uzeti Blakea Griffina i njegov suludo visok ugovor, mogli bi im dati odličnu ocjenu. No, ozljedama pogođen Griffin više nije ni sjena igrača kakav je bio, a u sljedeće dvije sezone zaradit će pravo bogatstvo. Prvo ga čeka 36 milijuna dolara u 2020/21 sezoni, a godinu potom čak 38,9 milijuna. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Andre DrummondNBA

Ostale Vijesti