Knicksi se riješili najgoreg ugovora u ligi i spremni su za lov na zvijezde

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.10.18. | 20:43

Očekivan potez kluba iz New Yorka.

New York Knicksi objavili su kako su otpustili Joakima Noaha, centra kojemu su u preostale dvije godine ugovora trebali isplatiti 38 milijuna dolara. 

Francuz je prije dvije godine potpisao 4-godišnji ugovor vrijedan 72 milijuna dolara, ali je bio veliko razočaranje u dresu kultnog kluba. Tome su kumovali i problemi s ozljedama, no to ga svejedno neće spasiti od titule najgoreg pojačanja u eri Phila Jacksona. 

Noah je u prvoj sezoni odigrao 46 utakmica, ali tada se ozlijedio i propustio ostatak sezone. Prošle sezone je odigrao svega sedam utakmica u dresu momčadi iz Velike Jabuke. Kako ga nijedna momčad zbog suludo visokog ugovora nije željela u svojim redovima preko razmjene, Knicksima nije preostalo ništa nego da iskoriste tzv. "waive and stretch", odnosno isplatit će mu preostali iznos iz ugovora, samo će ga rastegnuti na nekoliko godina. 

To znači i da će sljedeće sezone momčad iz Madison Square Gardena imati više novaca na raspolaganju za potpisivanje novih igrača, a prema navodima američkih medija, Kevin Durant jedna je od zvijezda koje bi htjeli dovesti u svoje redove. 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Joakim Noah

Ostale Vijesti