KG: Mi smo otjerali Lebrona iz Clevelanda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.12.19. | 08:53

Najveći igrači svoje ere često su ''kost u grlu'' prvim konkurentima.

Jedan od najvećih NBA ''četvorki'' svih vremena Kevin Garnett, gostovao je u popularnom podcastu poznatog novinara Billa Simmonsa. Tom je prilikom pričao o vremenima u Boston Celticsima, u kojima je u svom mandatu osvojio naslov 2008.

U posebnom fokusu bio je odnos te momčadi s najboljim igračem lige zadnjih 15 godina Lebronom Jamesom.

Simmons je krenuo pomalo provokativno, te podsjetio Garnetta na činjenicu da je Boston dobio petu utakmicu finala Istoka protiv moćnog Miami Heata i poveo 3:2 u seriji, no u šestoj je James prikazao rijetko viđenu dominaciju i s 45 poena uz 73% šuta iz igre bio najveći razlog što je Heat izjednačio na 3:3 u TD Gardenu.

„Prestani s tim, mi smo slomili Lebrona. Heat je bio dio mašinerije, mi ne. Zato su izišli kao pobjednici u toj seriji.“, počeo je Garnett, nakon čega je upitan jesu li previše isprovocirali Lebrona trash talkom, s obzirom kako je odreagirao u toj šestoj utakmici.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">“We broke LeBron...They don’t fu-k with us, we don’t fu-k with them”<br><br>Kevin Garnett still has no love for LeBron and the Miami Heat<a href="https://t.co/h6yvETVPdj">pic.twitter.com/h6yvETVPdj</a></p>&mdash; Hoop Central (@TheHoopCentral) <a href="https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1207310770280620035?ref_src=twsrc%5Etfw">December 18, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Živo nam se j…lo za Lebrona. Znali smo da nas on sâm ne može pobijediti. Zato je i otišao iz Cavsa, kako bi skinuo teret sa sebe.“, nije Big Ticket pokušavao biti ni najmanje slatkorječiv.

Simmons ga je tada podsjetio na činjenicu da je Dwyane Wade sezonu prije pao na lakat Rajona Ronda i prošao nekažnjeno.

„Kad imaš na jednoj strani Lebrona, Wadea i Bosha, a na drugoj Ronda i mene, tu neće biti međusobnog obiteljskog odnosa. Imamo međusobno poštovanje i to je to.“

 MVP lige iz 2004. i prvak iz 2008 je uvijek bio poznat kao žestok natjecatelj, trash talker i sila na obje strane terena, no čini se da je Lebrona doživljava kao nekog tko mu je uskratio još pokoji prsten.

A možda je samo ljut zbog ovoga:

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Rajon RondoDwyane WadeCleveland CavaliersMiami HeatBoston CelticsNBALeBron JamesKevin Garnett

Ostale Vijesti