Kakva sudbina! Bio 2. pick drafta, zabija 15 poena po utakmici, a nitko ga neće

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.12.18. | 20:25

Čudni su putevi sportski.

Jabari Parker sigurno nije zamišljao da će se u prosincu naći u ovakvoj poziciji. Jasno je bilo da mu je Chicagi dao ugovor na dvije godine vrijedan 40 milijuna dolara kako bi ga testirao, odnosno vidio koliko može 2. pick drafta iz 2014., ali nitko nije vjerovao da će nakon 29 odigranih utakmica završiti Parkerova epizoda u Bullsima.

Nakon promjene trenera, u Chicagu su odlučili da Parkera ostave van igre, On je u rosterum, trenira i putuje s momčadi, nalazi se u zapisnicima, ali ne igra. A kako je izgledno da neće više ni igrati za Bullse, onda je izvjesno da bi mogao napustiti klub.

Već danima se piše kako Chicago traži partnere za potencijalni trade, a bez obzira na visoki ugovor, Parker je dobar materijal za trade jer mu ugovor za sljedeću godinu nije garantiran. Bullsi vjerojatno ne bi ni tražili previše, ali problem je taj što nitko nije zainteresiran za Parkera.

Chicago Sun-Times javlja kako su čelnici Bullsa kontaktirali veliki dio NBA klubova oko potencijalnog tradea za Parkera, ali su uvijek dobili isti odgovor – od toga neće biti ništa. Pa bez obzira što Parker ima 15,2 poena, 6,9 skokova i 2,3 asistencije po utakmici ove sezone.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Jabari Parker

Ostale Vijesti