Jordan: Kembu dajem samo pod ovim uvjetom

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.18. | 16:38

Hornetsima baš i ne ide najbolje ove sezone.

˝Da, razočaravajuće je gdje smo trenutno, ali još nisam odustao od ove sezone˝ - rekao je Jordan za početak za Charlotte Observer.

˝Nemam namjeru trejdati Kembu, ali poslušat ću sve prijedloge. Jasno je da je sezona razočaranje i naravno da druge momčadi pitaju za naše igrače, ali i mi pitamo njih. Mi pitamo druge momčadi tko im se najviše sviđa u našem rosteru i svi kažu Kemba. Nije da ga pokušavamo razmijeniti, nećemo ga samo tako pustiti. Volim Kembu Walkera i neću ga razmijeniti za ništa drugo osim All-Star igrača˝ - jasan je veliki Jordan.

Walker je ove sezone na prosjeku od 21,8 poena, 3,4 skoka i 5,9 asistencija i gotovo svake večeri je najbolji igrač Hornetsa. Jasno je zašto se momčadi raspituju oko njega, dobro bi došao nekima koji računaju na dubok izlet u doigravanje, a Hornetsi su trenutno miljama daleko od takvih razgovora.

Jordanov stav je još jasniji ako se uzme u obzir da mu ne ističe ugovor ovo ljeto, već sljedeće kada će postati slobodni igrač pa se Hornetsima baš i ne žuri razmijeniti ga. Ono što ovog 27-godišnjaka čini još poželjnijim od strane drugih momčadi je prilično mala plaća (12 milijuna dolara) u odnosu na ono što donosi na parketu.

Cijelu svoju NBA karijeru proveo je u Charlotteu, birali su ga kao 9. na draftu 2011. kada su se još zvali Bobcatsi, a prošle je sezone prvi put biran na All-Star.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kemba WalkerMicheal Jordan

Ostale Vijesti