Carmen Mandato/Pool Photo-USA TODAY Sports
Carmen Mandato/Pool Photo-USA TODAY Sports

Houston, we have a problem: Nekadašnji prvi izbor NBA drafta definitivno napušta klub

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.09.21. | 20:10

Peterostruki All-Star je lani u prosjeku imao 20.6 poena i 6.9 asistencija

Stižu vijesti iz Teksasa!

Početak nove NBA sezone zakazan je za 10. listopada, a Houston je danas odlučio preventivno odmoriti veterana koji ulazi u 12. godinu igre u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Kako tvrdi dobro upućeni Shams Charania s portal Athletic, nakon sastanka čelnika franšize i proslavljene “jedinice”, odlučeno je da će John Wall ostati u ekipi kako bi trenirao i što spremniji preselio u novu sredinu. Čelnici planiraju zadržati Walla u blizini kluba, no isključena je mogućnost da playmaker zaigra za Rocketse ove sezone. Kako bi sačuvali njegovo zdravlje, zaključili su da je najpametnije ostaviti Walla u dobroj spremi bez natjecateljskih utakmica visokog intenziteta.

Klub se okreće mlađim igračima u rosteru. Ove sezone se očekuje da Christian Wood, Jalen Gree i Kevin Porter Jr. odrade lavovski dio posla na parket, čime klub okreće novu stranicu svoje povijesti nakon razmjene Jamesa Hardena.

Wall pak nema za čime žaliti. Bio je član All-star ekipa u preiodu od 2014-2018 godine, prije dolaska u Texas, cijelu karijeru je proveo u redovima Wizardsa. Prošla, premijerna sezona u dresu Rocketsa je bila sjajna, Houstonu će sigurno zafaliti njegovi poeni.



Tagovi

John WallHouston RocketsNBA

Ostale Vijesti