Horor u NBA-u! Stravičan pad na leđa mladog košarkaša! ˝Bio sam prestravljen˝ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.03.18. | 13:29

Imao je nevjerojatnu sreću.

Na noćašnjoj utakmici Bostona i Minnesote minutu i pol prije kraja treće četvrtine kod vodstva Celticsa 80:69 mlada zvijezda Jaylen Brown krenuo je zakucati i napravio to uspješno. Nakon toga se objesio za obruč, no poskliznuo se i nevjerojatno neugodno pao na leđa.

Reakcije njegovog tijela i ruku na pad je prestravio publiku i igrače na terenu, bila je to izuzetno ružna scena koja će njegovim suigračima, ali i svima koji su bili u dvorani vjerojatno vječno ostati u sjećanju. ˝Bio sam prestravljen˝ - rekao je Marcus Smarta, a Al Horford koji je bio blizu događaja rekao je: ˝To je bilo ružno za vidjeti, sretan sam što je ustao s poda jer ovo je bio najgori pad koji sam ikad vidio˝.

Pogledajte situaciju u videu:

Oko njega su se odmah okupili doktori, činilo se kako Brown ne zna gdje se nalazi, ali uspio se pridići na noge i otići na njima do svlačionice. Nevjerojatno je koliku je sreću imao mladi igrač Celticsa jer je mogao proći s užasnom ozljedom koja je uz to mogla utjecati na ostatak njegovog života, a to ne želimo ni zamišljati. Vjerojatno će razmisliti sljedeći put kad će se objesiti za obruč.

Došla je i potvrda kako nije pretrpio teže ozljede leđa ili vrata, a trener je rekao kako se Brown osjeća prilično dobro. Boston je na kraju dobio utakmicu 117:109, a pogledajte reakciju dvorane nakon što je mladi igrač ustao. ˝Bigger then basketball˝- rekli bi Ameri.

 

 

(Foto: You tube screenshot)

 


Tagovi

Jaylen Brown

Ostale Vijesti