Hezonja uspješniji u hrvatskom dvoboju, solidna partija Šamanića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.10.19. | 08:03

Dubrovčanin poslao Goberta po ćevape.

Noćas je odigrano sedam utakmica NBA predsezone. Svakako nama najzanimljiviji je susret između Utah Jazza i Portland Trail Blazersa, u kojem su se sučelila dva hrvatska internacionalca u najjačoj ligi svijeta.

Blazersi su slavili 126:118, a Mario Hezonja ugradio je 12 poena uz šut iz igre 5/8, čemu je dodao četiri asistencije, za 22 i pol minute provedene na terenu. Bojan bogdanović, s druge strane, imao je jako skromnu noć i svega jedan poen uz katastrofalan šut 0/9 iz igre za 25 minuta igre.

Na 1:43 priloženog videa možeet vidjeti lijep ''lažnjak'' kojim se Dubrovčanin u dresu Blazersa riješio jednog od najboljih centara lige, Rudyja Goberta, nakon čega je poentirao s poludistance.

Luka Šamanić proveo je korisnih sedam minuta na parketu za isto toliko koševa u pobjedi San Antonio Spursa nad Houston Rocketsima 128:114. Houstonu nije pomoglo ni 40 koševa Jamesa Hardena, a mladi Šamanić imao je 2/2 iz igre (od čeg je jedna trica) i 2/2 s crte za slobodna bacanja. Nije veliki uzorak, ali bivši krilni igrač ljubljanske Olimpije imao je stopostotan učinak šuta, što je svakako pohvalno, i na dobrom je putu da se nametne trenerskoj legendi Greggu Popovichu na klupi šesterostrukih NBA prvaka koji ove sezone love svoje 23. uzastopno doigravanje.

(foto: Reuters )

 

 


Tagovi

San Antonio SpursLuka ŠamanićPortland Trail BlazersUtah JazzMario HezonjaBojan BogdanovićNBANBA predsezona

Ostale Vijesti