Green napokon dobio svoje! Thompson ga udario šakom u lice na LeBronovom partiju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.08.18. | 15:39

Osveta za sve provokacije tijekom finala.

Na tom partiju našli su se Thompson i Green, a podsjetimo tijekom cijelog finala Green je provocirao Thompsona i sve Cavalierse na svoj uobičajeni način naravno znajući da tamo ne mogu reagirati onako kako bi reagirali van terena. Ovaj put bilo je drukčije, no nije on počeo.

Green se došao k Thompsonu ispričati za ono što se događalo na utakmicama i izgovoreno nakon ovogodišnjeg finala, no centar Cavaliersa grubo ga je odbio, na što je Green pokušao izgladiti situaciju i rekao mu kako zaista nije tako mislio, ali popio je šaku u glavu.

 

 

Thompson je prema svjedocima udario Greena i bio je to jak udarac, možda i dva, no tada su ih razdvojili ostali sudionici partija, između ostalog Kevin Durant i LeBron. Rekli su im kako igračke razmirice ostave van partija i kako ovo nije mjesto takvim raspravama. Nakon toga se situacija smirila, a obojica su ostala na partiju do kraja bez daljnjih razmirica.

Thompsona je najviše pogodila izjava Greena kako se mogu naći na ulici i riješiti problem nakon zadnje utakmice ovogodišnjeg finala, ali igrač prvaka ovaj put nije uspio ni uzvratiti udarac.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Tristan ThompsonDraymond Green

Ostale Vijesti