Drummond na ljeto ide iz Clevelanda

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.02.20. | 13:29

Nekoliko je mogućih scenarija, ali ni u jednom najbolji skakač lige neće biti u istoj momčadi poslije ljeta.

„Drummond i Cavsi neće trajati dugo,“ prenosi Swartz riječi bivšeg generalnog menadžera NBA momčadi. „Ne bi me začudilo da ga trejdaju, odluči li ostati dodatnu, opcionalnu godinu. Također, mogući scenarij je i da potpišu dugotrajni ugovor s njim pa ga trejdaju, ali neće biti u Clevelandu predugo.“

Drummond ima opciju za sljedeću sezonu vrijednu 28.500.000 dolara i očekuje se kako će ju uzeti bez obzira na to u kojoj će momčadi igrati.

Cleveland je doveo Drummonda kao najboljeg skakača lige, a za njega je dao Joea Hensona, Brandona Knighta i pick druge runde drafta. Dosad je odigrao dvije utakmice za jednu od najlošijih momčadi lige i u njima imao prosjek od 16.5 poena i 14.5 skokova, a Cleveland je izgubio od jednog od favorita za naslov Clippersa i dobio Atlantu.

Drummond je sjajan igrač, nema sumnje, ali činjenica jest kako nije igrač koji će vam popraviti statistiku u rubrici pobjede, a drugoj najgoroj momčadi lige, koju očekuje druga uzastopna godina bez doigravanja, to je sad najpotrebnije.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Andre DrummondCleveland CavaliersNBANBA tradeovikošarka

Ostale Vijesti