Benny Sieu-USA TODAY Sports
Benny Sieu-USA TODAY Sports

Deja vu Rickyja Rubija: Obnovio staru ozljedu, Cavaliersi bez playa do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.12.21. | 12:08

Kobna je bila utakmica protiv Pelicanasa odigrana u utorak

Španjolski veteran Ricky Rubio neće pomagati svojim Cavaliersima do kraja tekuće sezone. Takve su naime procjene nakon detaljne dijagnostike njegove nove ozljede koju je zaradio u utorak u utakmici protiv Pelicansa. Naime, Ricky je obnovio ozljedu koljena, točnije opet je stradao križni ligament lijevog koljena, zbog čega je jedanput već pauzirao, i to u sezoni 2011./2012.

Ove vijesti stižu u najgori mogući tren za Clevaland. Kavaliri su jedno od najvećih iznenađenja prvenstva, a Rubio je možda i najzaslužniji pojedinac što su Cavsi trenutno peta ekipa istoka, i mogu se nadati izravnom plasmanu u doigravanju. Premda, valja biti oprezan, ima se još puno utakmica za igrati, a nova ozljeda Rickyja, uz već postojeće odsudstvo Colina Sextona svakako će biti veliki hendikep za ostatak sezone.

Sama ozljeda je stigla pred sam kraj susreta, Rubio se poskliznuo na pod, a usporena snimka je odmah pokazala bolnu grimasu Španjolca koji je odmah napustio igru. Prava šteta, bio je na dobrom putu postići triple-double učinak, no neke nove partije, ako će ih uopće i biti u dresu Cavsa, će morati pričekati.

Ove sezone je postizao prosječno 13 poena poena po utakmici, preko šest asistencija i četiri skoka, što je svakako solidna statistika i još jedanput, veliki gubitak za Clevaland koji će sada kudikamo teže do košarkaške Valhalle – doigravanja NBA Lige.




Tagovi

Ricky RubioCleveland Cavaliers

Ostale Vijesti